Vendégkönyv

Vendégkönyv, Vendég vélemény

Gyengénlátó verzió

Aktuális programjaink

Június 23. Szauna délután 


Június 18-29. Úszótanfolyam


Június 23-24. Szezonnyitó hétvége

Június 30.- Július 1. Csöpi Születésnap


Július 7-8. Kölyök Fesztivál

Értékeljen bennünket

 

Kérjük segítse munkánkat azzal, hogy kitölti értékelőlapunkat. Válaszaival hozzájárul, hogy fürdőnk szolgáltatásait még jobban az Ön igényeihez igazíthassuk.

Vendégkönyv

Összesen: 67
Találat / 1 - 10
< Első    |    1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7    |    Következő > Találat/Oldal
Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdő
2018-03-08 11:25:31
Tisztelt Ildikó! Köszönjük észrevételét és örömmel olvassuk, hogy visszatérő vendégeink közé tartoznak. A március 1.-i nagy hidegre való tekintettel egy gyógyvizes medencével üzemeltünk, hogy tudjuk az előírt hőfokot tartani (nagy küzdelem volt ez az üzemeltetés és karbantartók számára, mivel a hideg szél is csak nehezítette a dolgukat). Március 1-én a napközben mért vízhőfokok 38,8C, 39,0C volt, azonban a késő délutáni órában (18:00) a hőfok 37,0C-ra csökkent míg a külső hőmérséklet -10C körül volt. Igyekszünk mindent megtenni, hogy a vendégek komfort érzetét megteremtsük, ha megtisztelnek azzal, hogy fürdőnket választják, azonban a természettel nem tudjuk felvenni a küzdelmet. Tervezés alatt áll egy belső, fedett gyógyvizes medence kialakítása, amit remélünk mielőbb ki is tudunk majd vitelezni! Köszönjük megértésüket! Elnézést kérünk az esetleges kellemetlenségért! Reméljük a jövőben is vendégeink között üdvözölhetjük! További szép napot!
Ildi
2018-03-04 19:06:53
Tisztelt fürdő! Márc.1-én Csütörtökön voltunk önöknél,rendszeres látogatók vagyunk,mindig elégedetten távozunk. de csatlakoznék az előttem szóló vendéghez! Hűvös volt a termál medence vize amit már többször is észre vettünk már, ha a magasabb fürdőmester úr állítja a hőfokot! Ezt többen is jelezték a medencében egymás közt,de senki nem szólt az úrnak. Nem is jött az összes fúvókából a víz csak a feléből. Nem mérte a hőfokot sem óránként. Ezt sajnos többször is tapasztaltuk másokkal együtt. Köszönöm,hogy megoszthattam észrevételem.
Varga Kata
2018-02-25 06:38:06
Tisztelt Vezetőség! Kedves Munkatársak! Évek óta járunk a párommal (néha a kisfiammal is, hármasban) a Tiszakécskei Termálba. Azért lettünk már-már törzsvendégek, mert maximálisan meg vagyunk elégedve a szolgáltatásokkal. A személyzet rendkívül kedves, segítőkész, jó kedélyű. A fürdő területe patyolat tisztaságú. Amit különösen szeretnék kiemelni: Pápai Zsuzsanna szaunamester lelkes, kedves, varázslatos személyisége és a fantasztikus szauna szeánszai! Köszönjük, hogy rendszeresen a vendégeik lehetünk. További minden jót kívánok: Varga Kata
Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdő
2018-02-07 11:55:17
Tisztelt Kövér Márta! A gyógyvizes medencék nincsenek hideg vízzel keverve! 100%-ban gyógyvizet tartalmaz a két termálvizes medencénk, melyek a gravitáció által hűlnek vissza 52C-ról. Úszómestereink óránként mérik a medencék hőfokát, melyet dokumentálnak is. Visszakerestük a 01.31-i értékeket és az egyik medence 38.1-38.3C-ig terjedt, míg a másik 36.4-36.8C-ig. Ezek a hőfokok az előírtnak és a valóságnak teljesen megfelelnek. Sajnáljuk amennyiben valóban úgy tapasztalták, hogy hűltebbek voltak a vizek. De a hőfokok alapján megfelelőek voltak. Hasonló tapasztalat esetén nyugodtan forduljanak úszómester kollégánkhoz, akik akár még egyszer ellenőrizhetik az adatokat és ha valóban azt tapasztalnánk, hogy nem megfelelő a vizek hőmérséklete, azonnal elhárítjuk az esetleges hibát. Köszönjük megértését! Reméljük a jövőben is a vendégeink között üdvözölhetjük.
Marta Kover
2018-01-31 19:51:51
Ma január 31.-én a kinti medencék langyosak voltak. Szabályosan fáztunk! Miért hígítják fel annyira a meleg vizet? Így semmi gyógyhatása nincsen, plusz csak megfázni lehet!
Haller-Viski Anita
2018-01-27 20:14:41
Tisztelt Vezetőség! Rendszeresen járunk Önökhöz, minden alkalommal meg vagyunk elégedve a szolgáltatásokkal és a tisztasággal is. Viszont lenne egy észrevételem. A szaunavilágot nagyon sok ember úgy használja,hogy az ágyak egész nap le vannak foglalva táskákkal. A szaunavilág nem erre szolgál,mert kint elég sok hely van,hogy le lehessen pakolni a táskákat. A mai napon is ott voltunk és egyik szaunázás után sem tudtunk egy ágyra sem lepihenni még a pihenőben sem. Ott is több ágy volt lefoglalva személyes dolgokkal,de senki nem pihent. Ha ezt lehetne valahogy orvosolni az nagyon jó lenne,mert az a szaunavilág igazi kis ékszerdoboza az egész fürdőnek. Köszönöm.
Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdő
2018-01-26 12:21:25
Tisztelt Sós Gábor! Köszönjük pozitív értékelését! Teljes mértékben egyet értünk a meglátásával és IGEN, tervben van fedett termál park kialakítása a fürdő területén. A tervezések folyamatban, a megvalósítás időpontja még képlékeny, de amint biztosat tud a vezetőség mondani, arról tájékoztatjuk kedves vendégeinket! További szép napot!
Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdő
2018-01-26 12:16:43
Tisztelt Takács Emese! Utána jártunk az esetnek és Ön valóban jelezte a pénztáros hölgynek, hogy eltűnt a kamerájuk, melyet a folyosón a törölköző akasztóra helyeztek el. Ekkor kolléganőnk jelezte az úszómestereknek is, hogy amennyiben látnák a kamerát azonnal jelezzék. Ezt kollégáink Önöknek is jelezték. Nagyon sajnáljuk az esetet, de pont az ilyenekből kifolyólag helyeztünk ki a fürdőben már 3 értékmegőrzőt, melyekben az említett napon még volt hely, a kamera részére is. További intézkedést létesítményünk ebben az ügyben sajnos nem tehet, csak az erre felhatalmazott hivatalos szervek. Kérjük a jövőben nagyobb értékű dolgokat ne hagyjanak "szem előtt" (nem csak a mi komplexumunkban) és amennyiben van lehetőség azt elzárni, akkor azzal éljenek! Szíves megértésüket köszönjük!
Takács Emese
2018-01-21 18:28:41
Éjszakai fürdözés (jan.13) közben ellopták a sportkameránkat jeleztük de semmi nem történt a sajnálkozáson kívűl....döbbenet és csalódottság :(
Eszter
2018-01-15 22:26:02
Tisztelt Vezetőség! Ezúton szeretnèm megköszönni, hogy lètre hoztàk ès fejlesztèssel vezetik ezt a komplekszumot( mindig van egy DE) , de amit mi èszre vettűnk, hogy a szaunaszeànszok a kollèganőknek köszönhetően kinőttèk magukat. Mi sok helyre jàrunk wellneselni (DE) , de ilyen fantasztikus szauna mesterekkel még nem talàlkoztunk! Nagyszerű dolog lenne, ha több szeànsz lenne és a mesteknek csak a szaunàzàssal kellene foglalkozniuk igy még ennèl is jobban èlvezhetnènk! Mi gyerekekkel jàrunk, minden feltètel megfelel csalàdosoknak ès pàroknak is egyarànt. Az egész fürdő területe tiszta ès rendezett. A "büfében" kulinàris èlmènyek vàrnak minden alkalommal. Imàdjuk a programokat és minden ujdonsàgot amivel feldobjàk a pihèsünket. Ezúton köszönjük Zsuzsinak, hogy mosolyàval ès kedvessègèvel minden alkalommal fokozza a jó kedvünket, szakèrtelme nèlkül nem èlveznènk ennyire a szaunavilàgot! Ès ha màr köszönet! A ruhatàros hölgynek is jàr , aki a legnagyobb tömegben is rendszeresen nyugodt ès àtlàtja a kàoszt, köszönet nekik is, hogy mindig azt kapjuk vissza amit oda adunk! Tovàbbi sikeres munkàt ! Köszönettel Eszter
Összesen: 67
Találat / 1 - 10
< Első    |    1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7    |    Következő > Találat/Oldal
Facebook Elhelyezkedes Galeria Youtube VirtualTour