Vendégkönyv

Vendégkönyv, Vendég vélemény

Gyengénlátó verzió

Aktuális programjaink

Június 17-23. - Animációs programok


Június 22-23. - Strandfoci bajnokság


Június 22-23. - Szezonnyitó hétvége


Június 29-30. - Csöpi szülinapja
Július 6-7. - Kölyök fesztivál

Értékeljen bennünket

 

Kérjük segítse munkánkat azzal, hogy kitölti értékelőlapunkat. Válaszaival hozzájárul, hogy fürdőnk szolgáltatásait még jobban az Ön igényeihez igazíthassuk.

Vendégkönyv

Összesen: 73
Találat / 11 - 20
< Első    |    1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8    |    Következő > Találat/Oldal
Marta Kover
2018-01-31 19:51:51
Ma január 31.-én a kinti medencék langyosak voltak. Szabályosan fáztunk! Miért hígítják fel annyira a meleg vizet? Így semmi gyógyhatása nincsen, plusz csak megfázni lehet!
Haller-Viski Anita
2018-01-27 20:14:41
Tisztelt Vezetőség! Rendszeresen járunk Önökhöz, minden alkalommal meg vagyunk elégedve a szolgáltatásokkal és a tisztasággal is. Viszont lenne egy észrevételem. A szaunavilágot nagyon sok ember úgy használja,hogy az ágyak egész nap le vannak foglalva táskákkal. A szaunavilág nem erre szolgál,mert kint elég sok hely van,hogy le lehessen pakolni a táskákat. A mai napon is ott voltunk és egyik szaunázás után sem tudtunk egy ágyra sem lepihenni még a pihenőben sem. Ott is több ágy volt lefoglalva személyes dolgokkal,de senki nem pihent. Ha ezt lehetne valahogy orvosolni az nagyon jó lenne,mert az a szaunavilág igazi kis ékszerdoboza az egész fürdőnek. Köszönöm.
Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdő
2018-01-26 12:21:25
Tisztelt Sós Gábor! Köszönjük pozitív értékelését! Teljes mértékben egyet értünk a meglátásával és IGEN, tervben van fedett termál park kialakítása a fürdő területén. A tervezések folyamatban, a megvalósítás időpontja még képlékeny, de amint biztosat tud a vezetőség mondani, arról tájékoztatjuk kedves vendégeinket! További szép napot!
Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdő
2018-01-26 12:16:43
Tisztelt Takács Emese! Utána jártunk az esetnek és Ön valóban jelezte a pénztáros hölgynek, hogy eltűnt a kamerájuk, melyet a folyosón a törölköző akasztóra helyeztek el. Ekkor kolléganőnk jelezte az úszómestereknek is, hogy amennyiben látnák a kamerát azonnal jelezzék. Ezt kollégáink Önöknek is jelezték. Nagyon sajnáljuk az esetet, de pont az ilyenekből kifolyólag helyeztünk ki a fürdőben már 3 értékmegőrzőt, melyekben az említett napon még volt hely, a kamera részére is. További intézkedést létesítményünk ebben az ügyben sajnos nem tehet, csak az erre felhatalmazott hivatalos szervek. Kérjük a jövőben nagyobb értékű dolgokat ne hagyjanak "szem előtt" (nem csak a mi komplexumunkban) és amennyiben van lehetőség azt elzárni, akkor azzal éljenek! Szíves megértésüket köszönjük!
Takács Emese
2018-01-21 18:28:41
Éjszakai fürdözés (jan.13) közben ellopták a sportkameránkat jeleztük de semmi nem történt a sajnálkozáson kívűl....döbbenet és csalódottság :(
Eszter
2018-01-15 22:26:02
Tisztelt Vezetőség! Ezúton szeretnèm megköszönni, hogy lètre hoztàk ès fejlesztèssel vezetik ezt a komplekszumot( mindig van egy DE) , de amit mi èszre vettűnk, hogy a szaunaszeànszok a kollèganőknek köszönhetően kinőttèk magukat. Mi sok helyre jàrunk wellneselni (DE) , de ilyen fantasztikus szauna mesterekkel még nem talàlkoztunk! Nagyszerű dolog lenne, ha több szeànsz lenne és a mesteknek csak a szaunàzàssal kellene foglalkozniuk igy még ennèl is jobban èlvezhetnènk! Mi gyerekekkel jàrunk, minden feltètel megfelel csalàdosoknak ès pàroknak is egyarànt. Az egész fürdő területe tiszta ès rendezett. A "büfében" kulinàris èlmènyek vàrnak minden alkalommal. Imàdjuk a programokat és minden ujdonsàgot amivel feldobjàk a pihèsünket. Ezúton köszönjük Zsuzsinak, hogy mosolyàval ès kedvessègèvel minden alkalommal fokozza a jó kedvünket, szakèrtelme nèlkül nem èlveznènk ennyire a szaunavilàgot! Ès ha màr köszönet! A ruhatàros hölgynek is jàr , aki a legnagyobb tömegben is rendszeresen nyugodt ès àtlàtja a kàoszt, köszönet nekik is, hogy mindig azt kapjuk vissza amit oda adunk! Tovàbbi sikeres munkàt ! Köszönettel Eszter
Sós Gábor
2018-01-02 15:51:12
Tisztelt Fürdő Vezetőség! A fürdő létesítmény szolgáltatásaival elégedett vagyok, tiszta rendezett. A további fejlesztésekkel kapcsolatban van kérdésem: Télen 2 db kinti termál gyógymedence üzemel. Kilátásban van- e egy fedett ( beltéri) vagy félig fedett gyógymedence kialakítása? Véleményem szerint ez tovább növelné a hely színvonalát. Előre köszönöm Üdvözlettel Sós Gábor
RÉKA
2017-12-05 09:36:52
NAGYON SZÉP OLDAL!RÉKA
Sávoli Levente
2017-10-11 20:35:48
Tisztelt Fürdő! Régóta járok Önökhöz többed magammal, főleg az apartman házakat vesszük, vettük igénybe. Törzsvendégként most szeptemberben kipróbáltuk az újonnan átadott bungalók egyikét is. Ehhez lenne egy-két észrevételem. Az első a fürdő megközelítésével kapcsolatos. Jó lenne, ha a bejáratot nyitnának (kártyás beléptető kapuval, mint a bungalókhoz) a fürdő bungalókhoz legközelebbi sarkánál, így nem kellene mindig körbe menni a bejutáshoz. Fürdőruhában, fürdőköpenyben ez kissé most nehézkes, ezért mi mindig autóval jártunk, ami szerintem nem túl kényelmes. Főleg, ha nem egyszerre akarunk a fürdőbe menni, illetve onnan jönni. A másik dolog ami az apartmanoknál adott, a bungalóknál nem a TV vételi lehetőség. Az aparmanok műholdas tv-vel vannak ellátva, a bungalók "csak" mindig tv alapcsomag vételével. Ha nem sikerült műholdas vétellel ellátni, legalább ne az alapcsomagot lássuk, hanem valami fentebbi kategóriát is. Sajnos a ház körüli fú még nem nőtt ki, ezért több vendég közvetlenül mellé parkol, ezt valahogy ki kellene védeni, mert akkor fú sohasem lesz. A függönyök, illetve sötétítők nem megfelelőek. Ha világosat akarunk a nappaliban, akkor az egész udvar látja mit csinálunk. Ez nem jó megoldás. A különágyas szobában az éjjeli lámpát nem lehet az ágy mellé tenni, mert akadályozza a fűtőtest. A konyhai pult felett hiányzik az apartmanban jól megszokott neon világítás, de gondolom ezt pótolni fogják, mert a szekrényben az áram kiállás már megvan. Ezek az észrevételek. A többi dolog, mint eddig mindig nagyon megfelelő, kényelmesek az ágyak, tisztaság van, tisztálkodó szerek, törölköző, tisztító szerek, WC papír meg általában minden más rendben van. Az említett "kifogások" miatt a következő Önöknél eltölteni szándékozó napjainkat ezen túl is a kicsit régebbi, de (számunkra) kényelmesebb apartmanokban kívánjuk eltölteni. Remélem hozzászólásom építő jellegét nem kukacoskodásnak fogják fel!
RÉKA
2017-10-05 12:16:51
Jó az oldal!RÉKA
Összesen: 73
Találat / 11 - 20
< Első    |    1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8    |    Következő > Találat/Oldal
Facebook Elhelyezkedes Galeria Youtube VirtualTour