Vendégkönyv

Vendégkönyv, Vendég vélemény

Gyengénlátó verzió

Aktuális programjaink

Június 17-23. - Animációs programok


Június 22-23. - Strandfoci bajnokság


Június 22-23. - Szezonnyitó hétvége


Június 29-30. - Csöpi szülinapja
Július 6-7. - Kölyök fesztivál

Értékeljen bennünket

 

Kérjük segítse munkánkat azzal, hogy kitölti értékelőlapunkat. Válaszaival hozzájárul, hogy fürdőnk szolgáltatásait még jobban az Ön igényeihez igazíthassuk.

Vendégkönyv

Összesen: 73
Találat / 1 - 10
< Első    |    1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8    |    Következő > Találat/Oldal
Laki Árpádné
2019-01-30 21:29:18
Nagyon barátságos, tiszta szauna, és fürdő. A víz hőfok jó, nagyon odafigyelnek rá. A szauna szeánszok kimagaslóan jók. Köszönjük Zsuzsa! Már 5. éve ezt tapasztaljuk. A masszázs is nagyon jó volt!! Együttesen minden színvonalas!!! Köszönjük!!!
Revesz Gyorgy
2019-01-11 08:31:13
T. Furdo! Mi rendszeresen jarunk melegebb idoben a kempingben egy egy alkalommal tobb napig, huvosebb idoben az apartmanok valamelyikeben. Az elofordulo piszkos vagy hideg furdovizet csak este es kivetelesen nagy latogatottsag eseten tapasztaltunk azt is ritkan. A fedett uszomedence es az elmenyfurdo kozott levo wc k valoban elhasznaltabbaknak tunnek, de van meg 2 lehetoseg ahol viszont mindig maradektalan a tisztasag pedig valljuk be, hogy a furdozok nem igen kimelik, ovjak a tisztasagot. Sok munkat adva ezzel a szemelyzetnek. Mi nagyon elegedettek vagyunk es mindig szivesen latogatunk vissza szinte haza megyunk. Kiemelnem a kemping reci munkatarsainak vendegszeretetet.
Egy törzsvendég
2018-08-14 10:45:34
Amellett, hogy sokeve idejarunk, mert szeretunk itt lenni, ket jobbito megjegyzesem van. 1. A fedett uszomedence a kritikus tomeg utan piszkos, nem atlatszo, nyakos. Az embernek nem mindig van kedve bele menni. Miert nem engedik le idonkent? 2. A gyogyaszati folyoson van ket zuhanyozo. Egyiket se takaritjak rendszeresen. A ferfi zuhanyozoban a mosdo alatt 6 napig ott volt egy fel tekercs wc papir es egy muanyag flakon. A szemetes dugig tele. Szerintem a zuhanyozokat, mosdokat naponta kellene fertotleniteni, felmosni. A toalettekben a fertotlenitokben sincs mar semmi, idonkent wc papir hiany is van. Jo lenne, ha naponta tobbszor ellenoriznek a takaritok munkajat. 3. A csuszdas medence es az elmeny peldatlan tisztasagu, gyonyoru atltszo lesz a takaritas utan. Orom bele menni. Koszonom! Szeretnek tovabbra is torzsvendeguk maradni.
Feri-Ági
2018-08-11 20:52:05
REMEK HELY! A fürdő területe tágas, rendezett, tiszta. A személyzet kedves, segítőkész. A vendégekhez való hozzáállásuk dicséretre méltó. Folyamatos újításokkal, programokkal teszik érdekesebbé a fürdőzők pihenését. Külön köszönet a fantasztikus szaunamesternek, Zsuzsinak. Odafigyelésével, mosolyával, kedvességével minden alkalommal fokozza a szaunázók jó kedvét. Szaktudása, humora élvezetessé teszi a szeánszokat. Egyedül is kiválóan helytáll. Szomorúan vettük tudomásul Dóri távozását. Energikusságával, barátságos természetével, szaktudásával szintén szórakoztatóvá varázsolta a szeánszok hangulatát. Kihagyhatatlan fürdő azok számára, akik pihenésre, kikapcsolódásra vágynak!
T. Nelli
2018-07-23 14:29:35
Múlt héten gyerekekkel próbáltuk túlélni a hirtelen jött rossz időjárást. Véletlenül kötöttünk ki a játszó galérián, ahol az animátor lányok fergeteges játékprogramot találtak ki a kicsiknek, oklevéllel, csillámtetoválással. Minden dicséretet megérdemelnek, köszönjük Anna, Dorka, Gáborka nevében is.
Ádám
2018-06-27 16:13:36
Köszönjük a lehetőséget és remek volt minden, mint nekem mint kollegáinknak. Üdvölettel https://www.xrs.hu Csapata :)
Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdő
2018-03-08 11:25:31
Tisztelt Ildikó! Köszönjük észrevételét és örömmel olvassuk, hogy visszatérő vendégeink közé tartoznak. A március 1.-i nagy hidegre való tekintettel egy gyógyvizes medencével üzemeltünk, hogy tudjuk az előírt hőfokot tartani (nagy küzdelem volt ez az üzemeltetés és karbantartók számára, mivel a hideg szél is csak nehezítette a dolgukat). Március 1-én a napközben mért vízhőfokok 38,8C, 39,0C volt, azonban a késő délutáni órában (18:00) a hőfok 37,0C-ra csökkent míg a külső hőmérséklet -10C körül volt. Igyekszünk mindent megtenni, hogy a vendégek komfort érzetét megteremtsük, ha megtisztelnek azzal, hogy fürdőnket választják, azonban a természettel nem tudjuk felvenni a küzdelmet. Tervezés alatt áll egy belső, fedett gyógyvizes medence kialakítása, amit remélünk mielőbb ki is tudunk majd vitelezni! Köszönjük megértésüket! Elnézést kérünk az esetleges kellemetlenségért! Reméljük a jövőben is vendégeink között üdvözölhetjük! További szép napot!
Ildi
2018-03-04 19:06:53
Tisztelt fürdő! Márc.1-én Csütörtökön voltunk önöknél,rendszeres látogatók vagyunk,mindig elégedetten távozunk. de csatlakoznék az előttem szóló vendéghez! Hűvös volt a termál medence vize amit már többször is észre vettünk már, ha a magasabb fürdőmester úr állítja a hőfokot! Ezt többen is jelezték a medencében egymás közt,de senki nem szólt az úrnak. Nem is jött az összes fúvókából a víz csak a feléből. Nem mérte a hőfokot sem óránként. Ezt sajnos többször is tapasztaltuk másokkal együtt. Köszönöm,hogy megoszthattam észrevételem.
Varga Kata
2018-02-25 06:38:06
Tisztelt Vezetőség! Kedves Munkatársak! Évek óta járunk a párommal (néha a kisfiammal is, hármasban) a Tiszakécskei Termálba. Azért lettünk már-már törzsvendégek, mert maximálisan meg vagyunk elégedve a szolgáltatásokkal. A személyzet rendkívül kedves, segítőkész, jó kedélyű. A fürdő területe patyolat tisztaságú. Amit különösen szeretnék kiemelni: Pápai Zsuzsanna szaunamester lelkes, kedves, varázslatos személyisége és a fantasztikus szauna szeánszai! Köszönjük, hogy rendszeresen a vendégeik lehetünk. További minden jót kívánok: Varga Kata
Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdő
2018-02-07 11:55:17
Tisztelt Kövér Márta! A gyógyvizes medencék nincsenek hideg vízzel keverve! 100%-ban gyógyvizet tartalmaz a két termálvizes medencénk, melyek a gravitáció által hűlnek vissza 52C-ról. Úszómestereink óránként mérik a medencék hőfokát, melyet dokumentálnak is. Visszakerestük a 01.31-i értékeket és az egyik medence 38.1-38.3C-ig terjedt, míg a másik 36.4-36.8C-ig. Ezek a hőfokok az előírtnak és a valóságnak teljesen megfelelnek. Sajnáljuk amennyiben valóban úgy tapasztalták, hogy hűltebbek voltak a vizek. De a hőfokok alapján megfelelőek voltak. Hasonló tapasztalat esetén nyugodtan forduljanak úszómester kollégánkhoz, akik akár még egyszer ellenőrizhetik az adatokat és ha valóban azt tapasztalnánk, hogy nem megfelelő a vizek hőmérséklete, azonnal elhárítjuk az esetleges hibát. Köszönjük megértését! Reméljük a jövőben is a vendégeink között üdvözölhetjük.
Összesen: 73
Találat / 1 - 10
< Első    |    1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8    |    Következő > Találat/Oldal
Facebook Elhelyezkedes Galeria Youtube VirtualTour