Camping házirend

Camping házirend

Gyengénlátó verzió

Aktuális programjaink

Március - Szaunaprogramok


Március 23. - Éjszakai fürdőzés

Március 29. - Szauna Est


Április - Szaunaprogramok


Április 13. - Szezonzáró szauna maraton

Értékeljen bennünket

 

Kérjük segítse munkánkat azzal, hogy kitölti értékelőlapunkat. Válaszaival hozzájárul, hogy fürdőnk szolgáltatásait még jobban az Ön igényeihez igazíthassuk.

Camping házirend

Kérjük, figyelmesen olvassa el!

 1. A camping területén csak az előzetesen regisztrált vendégek tartózkodhatnak. Recepció nyitva tartása 8:00h -20:00h-ig. 19:00h után érkező vendégnek, úti okmányaik leadása után a kempingszemélyzet ideiglenes helyet jelöl ki.
 2. A parcella kijelölése a campingszemélyzet kizárólagos joga. A bejelentkezés előtt minden campingezőnek lehetősége van a rendelkezésre bocsátandó parcellát megtekinteni. A kijelölt parcellán kívül további helyet igénybe venni, parcellán túlnyúlni nem lehet. A kijelölt parcellán kívül további terület még ideiglenesen sem használható, autójával minden vendég, csak saját parcelláján parkolhat.
 3. Vendégeinknek regisztráció után camping igazolványt készítünk, amit kötelesek maguknál tartani, a camping személyzetének kérésére felmutatni. 
 4. A camping díjak kifüggesztve megtalálhatók a camping recepcióján.
 5. A campinglakóknak lehetőségük van látogatókat fogadni. A látogatók a campingben fürdőbelépővel vagy camping regisztrációval tartózkodhatnak.
 6. Háziállatot fizetési kötelezettségek mellett vihet be a campingbe. Kutyák csak pórázon tarthatók a campingben. Minden kisállatnak rendelkeznie kell a szükséges állatorvosi igazolásokkal, melyeket kérésre köteles a vendég bemutatni. Kérjük, ügyeljen arra, hogy házi kedvence ne zavarja a többi vendég pihenését. A kisállatokért a bejelentő személy felel (egészségügyi állapot, károkozás). A kutyák egészségügyi sétáltatására kijelölt hely a campinggel szemben lévő terület.
 7. A Camping kapuját 22h órakor zárjuk, ezt követően a gépjárművekkel a fürdő előtt lévő parkolóban van lehetőség parkolni, a campinglakók a kiskapun keresztül tudnak közlekedni.
 8. Kérjük a talált tárgyakat a camping recepcióján leadni.
 9. Kérjük, ha bármely berendezés hibáját észleli, haladéktalanul jelentse a recepción, így a kollegák a hiba elhárítását megkezdhetik. Tilos a camping felszerelési és berendezési tárgyaiba történő bárminemű önhatalmú műszaki beavatkozás. Szándékos rongálás, vagy a berendezési tárgyak eltulajdonítása minden esetben kártérítést vagy rendőrségi feljelentést von maga után. 
 10. Kérjük, óvják a campingben található növényeket, bokrokat, ágakat, hajtásaikat ne törjék le, a facsemetéket ne tapossák le, parkolás során ne menjenek neki a parkolót szegélyező bokroknak. Kérjük, hogy a ruhaszárító kötelet ne a fákhoz kössék, és az ágaikra ne teregessenek. Szalonnasütéshez ágakat ne a camping területén vágjanak.
 11. Tüzet rakni, grill berendezést használni csak az arra kijelölt helyen lehetséges a tűzrendészeti szabályok betartásával és a campingszemélyzet előzetes engedélyével. Kérjük, hogy grill berendezéseiket csak másokat nem zavaró körülmények között, fokozott óvatossággal használják.
 12. A tűzoltó készülék a recepción található. Tűzoltóság telefonszáma: 105
 13. Gázpalackok használatáról: csak szabványos nyomásszabályozón keresztül szabad a palackokat üzemeltetni, úgy hogy semmilyen kárt ne okozzanak a környezetben. 33 kg-nál nagyobb palackot tilos a lakókocsiban üzemeltetni.
 14. Áramhasználat: Áramvétel 10 KwA/parcella. Minden vendég egy áram csatlakozást használhat, amennyiben észleljük a több csatlakozó használatát, az áramdíjat duplán számoljuk fel.
 15. Csendrendelet: Éjszakai pihenő: 22 – 6 h-ig, Déli pihenő: 12 – 15 h-ig
 16. Camping területén a járművek megengedett maximális sebessége 5 km/h.
 17. Fizetésnél kérjük, vegye figyelembe a recepció nyitvatartási rendjét. A Tisza-parti Thermal Camping a campinglakó részére nyújtott szolgáltatások ellenértékét legkésőbb campingből való távozást megelőzően kéri rendezni. Előre kifizetett szolgáltatást, annak lemondása esetén nem áll módunkban visszafizetni.
 18. A camping vendég 11 óráig köteles elhagyni a parcellát, 11 óra utáni kijelentkezés esetén, még egy éjszaka kerül felszámolásra.
 19. A Tisza-parti Thermal Camping a vendég vagyontárgyaiban bekövetkezett károkért, az őrizetlenül, szabadon hagyott tárgyak eltűnéséért, harmadik személy részére okozott kárért, elemi- és viharkárokért (jégeső, fakidőlés, lehulló ágak), a tűz, a fertőzések a betegségek, valamint a terrorista cselekmények okozta károkért nem vállal felelősséget.
 20. A vendég panaszaival a campingszemélyzethez fordulhat. A camping házirendjét megszegő campinglakót a campingszemélyzet felkéri a camping elhagyására. A camping elhagyását megtagadó vendéggel szemben hatósági intézkedést vehetünk igénybe.
 21. A camping vezetője és személyzete minden esetben jogosult a házirend betartását figyelemmel kísérni és a vendégeket a házirend betartására felszólítani.
Köszönjük megértését!
Facebook Elhelyezkedes Galeria Youtube VirtualTour