Apartman házirend

Apartman házirend

Gyengénlátó verzió

Aktuális programjaink

Június 24-30. - Animációs programok


Június 29-30. - Csöpi szülinapja
Július 6-7. - Kölyök fesztivál

Július 13. - Szauna délután


Július 13-14. - Sör-fürdő fesztivál


Értékeljen bennünket

 

Kérjük segítse munkánkat azzal, hogy kitölti értékelőlapunkat. Válaszaival hozzájárul, hogy fürdőnk szolgáltatásait még jobban az Ön igényeihez igazíthassuk.

Apartman házirend

Kérjük, figyelmessen olvassa el!

 1. Az apartmanok érkezés napján 15 órától, távozás napján 11 óráig állnak rendelkezésre, a fürdő a távozás napján záróráig használható.
 2. Az apartmanokat csak a recepción érkezéskor egyeztetett létszámban vehetik igénybe vendégeink! Amennyiben a tartózkodás során a létszámot illetően változás történik, azt szükséges jelezni a recepción. 
 3. Érkezéskor vendégeink kaució megfizetése mellett vehetik át az apartmanok kulcsát. Ennek mértéke 10.000 Ft / apartman / tartózkodás, melyet az utazás napján az apartman visszavétele és leellenőrzése után a recepción veheti át.
 4. A tartózkodás során felmerülő bármilyen kérdés, probléma esetén kérjük, minden esetben a recepcióhoz szíveskedjenek fordulni! 
 5. Az apartmanok nemdohányzóak, a fürdő és a camping területén csak a jogszabálynak megfelelő kijelölt helyeken engedélyezett a dohányzás!
 6. A dohányzási előírások betartását az ÁNTSZ felügyelői is ellenőrizhetik. Az ellenőrzés során az előírásokat megszegőkkel szemben szabálysértési eljárásban bírságot szabhatnak ki.
 7. Parkolási lehetőség közvetlenül az apartman mellett található, a kempinghelyeket kérjük, ne használják parkolásra. 
 8. Az éjszakai pihenő ideje alatt (22 – 6 óráig) a Camping területére járművel behajtani tilos! Ebben az időszakban a fürdő előtti (nem őrzött) parkoló áll rendelkezésre.
 9. Kérjük, hogy tartsák tiszteletben a többi vendég nyugalmát és hangoskodással ne zavarják azt! Különös tekintettel figyeljenek egymás nyugalmára 22 és 6 óra között! 
 10. A berendezési és használati tárgyakat tilos kivinni az apartmanokból, több apartman bérlése esetén kérjük, ne vigyék át egyik apartmanból a másikba! 
 11. Az apartman berendezési és használati tárgyainak nem rendeltetésszerű használatából eredő sérüléseiért vendégeinket anyagi felelősség terheli. A berendezési tárgyak sérülése esetén azonnal tájékoztatni kell a recepciót!
 12. Az apartmanokba bekészített törölközők csak az apartmanban használatosak, kérjük, azokat ne vigyék át a fürdő területére!
 13. Értékeik megőrzése érdekében kérjük, hogy az apartman elhagyásakor minden esetben zárják be az ablakokat és az ajtókat. Az apartmanokban hagyott értékekért felelősséget nem vállalunk!
 14. A camping és a fürdő területén a tűzgyújtás szigorúan tilos!
 15. Balesetről vagy egyéb rendkívüli eseményről kérjük, azonnal tájékoztassa a recepciót!
 16. Abban az esetben, ha a vendég megsérti a házirend szabályait, az üzemeltetőnek jogában áll elállni az elszállásolástól és az ezzel kapcsolatos szolgáltatásokat visszamondhatja a megegyezett idő lejárta előtt.
 17. Figyelem! 0 ˚C alatt csúszásveszély alakulhat ki, mely elhárításáért a karbantartó kollégák mindent megtesznek (hó eltakarítás, csúszásgátló – környezetbarát szerek használatával), azonban kérjük vendégeinket, hogy az apartman körüli területen, az apartman teraszán és a camping valamint a fürdő teljes területén fokozottan vigyázzanak testi épségükre. 

Köszönjük megértését!

Facebook Elhelyezkedes Galeria Youtube VirtualTour