Tiszakécske

Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdő

Gyengénlátó verzió

Aktuális programjaink

Június 17-23. - Animációs programok


Június 22-23. - Strandfoci bajnokság


Június 22-23. - Szezonnyitó hétvége


Június 29-30. - Csöpi szülinapja
Július 6-7. - Kölyök fesztivál

Értékeljen bennünket

 

Kérjük segítse munkánkat azzal, hogy kitölti értékelőlapunkat. Válaszaival hozzájárul, hogy fürdőnk szolgáltatásait még jobban az Ön igényeihez igazíthassuk.

Tiszakécske

A dél-alföldi, nyugodt Tisza-parti kisváros Bács-Kiskun megye csücskében, Kecskemét és Szolnok tőszomszédságában található.

A város legfőbb természeti vonzerejét a települést 22,5 kilométer hosszan körülölelő Tisza adja, melynek ezen szakasza fürdőzésre, hajókázásra és horgászásra is kiválóan alkalmas. A folyópart mellett 300 méteres homokfövenyen kialakított szabadstrand vendéglátó egységeivel, vízi sportolási lehetőségekkel június elejétől várja az élővíz és a napozás szerelmeseit.

 

 

 

 

 

 

Azonban a szabadstrand nem csak a nyári időszakban, de télen is csodálatos látványt nyújt a természet kedvelőinek. Friss levegő, nyugodt környezet, szívet melengető táj öleli körül a város nagy zajától Tiszakécskére látogató túristát.

 

A természetimádóknak különleges élményt kínál a  minden év június-júliusában lezajló Tisza-virágzás!

 

 

 

 

 

 

A természetes lefűződéssel keletkezett Holt-Tisza gazdag növény-és állatvilága mellett a horgászok paradicsoma. Jellemző halfajok: ponty, harcsa, süllő, amúr, csuka, balin, dévérkeszeg, kárász.

 

 

 

 

 

 

A városnéző kisvonattal, mely a szállodától 100 méterre lévő megállóból indul, a város további látnivalói is megtekinthetők: a neogót Református Templom, a városközponti késő barokk Római Katolikus Templom, a kedves városközpont.

 

 

 

 

A városban és környékén 15 km kiépített kerékpárút várja a bringásokat (a szállodában bicikli bérelhető), a tiszai gáton pedig a gyönyörű erdők mellett egészen Tiszaugig el lehet kerékpározni. A kerékpározók mellett pedig a nagy séták kedvelői is garantáltan le lesznek nyűgözve a Tisza-Kanyar látványától a nyári naplementében.

 

Kécskei népművészek

Tartalmas szórakozást ígér a város híres kékfestőjének Kovács Miklós műhelyének valamint  Böröczki Edit fazekasműhelyének meglátogatása.

 

 

 

Ha még többet szeretne megtudni városunkró, Tiszakécske város hivatalos honlapja: www.tiszakecske.hu

Facebook Elhelyezkedes Galeria Youtube VirtualTour