Programajánló

Programajánló, Szakképzett animátorok, Változatos programok

Gyengénlátó verzió

Aktuális programjaink

Augusztus 18.Operett és Musical gála
Szeptember 15. - Éjszakai Fürdőzés

Értékeljen bennünket

 

Kérjük segítse munkánkat azzal, hogy kitölti értékelőlapunkat. Válaszaival hozzájárul, hogy fürdőnk szolgáltatásait még jobban az Ön igényeihez igazíthassuk.

Programajánló

A Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdő nagy hangsúlyt fektet arra, hogy minden évben színes, vidám és minden korosztályt kielégítő programokkal szórakoztassa a fürdőbe látogató vendégeket. A nyári időszakban és ünnepnapokon szakképzett animátorok MINDEN KEDDEN ÉS CSÜTÖRTÖKÖNAQUAFITNESS

Aquafitness - Nem csak testünknek kedvezünk ezzel a könnyednek tűnő mozgásformával, hanem lelkünk is megtelik pozitív energiával.   

TOVÁBBI RÉSZLETEK...

 

 

 

 

Június-AugusztusCSALÁDI ANIMÁCIÓS PROGRAMOK HÉTKÖZNAPOKON

A hét minden napján Szeretettel várjuk Vendégeinket családi animációs programjainkkal.

TOVÁBBI RÉSZLETEK...

 

 

 

 

 

 

 


Minden keddenBABAÚSZÁS

Az úszás cél és eszköz a gyermeknevelésnek a folyamatában. A vízben történő mozgások jóval hatékonyabbak, mint a szárazföldön végzettek. Az úszás szemben más sportágakkal a technikai képzés már kisgyermek korban megkezdhető, mivel az egyszerű keresztezett ciklikus mozgások szerkezete és a kúszó mászó mozgás hasonló.

TOVÁBBI RÉSZLETEK...

 

 

 

 

2018. Augusztus 18.OPERETT ÉS MUSICAL GÁLA

Töltsön velünk, Pál Attila a Katona József színház színművészének szervezésében, egy felejthetetlen estét. Vendég művészek garantálják a maradandó élményt. 

TOVÁBBI RÉSZLETEK...

 

 

 

 

 

 

 

2018. Szeptember 15. ÉJSZAKAI FÜRDŐZÉS

Szeptemberben egy fergeteges éjszakai fürdőzéssel várunk mindenkit. Meghosszabbított nyitvatartással, mozival, pizza és koktél kuponnal várjuk Kedves Vendégeinket.

TOVÁBBI RÉSZLETEK... 

 

 

 

 

Facebook Elhelyezkedes Galeria Youtube VirtualTour