Látnivalók a közelben

Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdő

Gyengénlátó verzió

Aktuális programjaink

Június 17-23. - Animációs programok


Június 22-23. - Strandfoci bajnokság


Június 22-23. - Szezonnyitó hétvége


Június 29-30. - Csöpi szülinapja
Július 6-7. - Kölyök fesztivál

Értékeljen bennünket

 

Kérjük segítse munkánkat azzal, hogy kitölti értékelőlapunkat. Válaszaival hozzájárul, hogy fürdőnk szolgáltatásait még jobban az Ön igényeihez igazíthassuk.

Látnivalók a közelben


Évszázados időutazás, nem csupán múzeum, hanem több annál. Életkép a jó száz évvel ezelőtti vidéki, kisvárosi Magyarországról. Egy kitalált, mégis valós település lenyomatának élményvilága, amely hihető is meg nem is. Egyfajta játék a lélekkel. sajátos kapcsolat a mai világ és a száz évvel ezelőtti világ között... Az utazás menetrend szerint szerdától vasárnapig 11:00 és 14:30-kor indul

 

 

 

 

 

 

Időutazás kicsiknek és nagyoknak tájházzal, hagyományőrző játszótérrel, állatsimogatóval 6000 négyzetméteren.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sápadt arcú cowboyok, rézbőrű indiánok világa gyerekeknek, családosoknak Csongrád-Bokroson. Vidám western show, indián útvesztő, kézműves udvar, kisállat simogató, indián íjászat, aranymosás, mocsárjárás, kukorica labirintus mellett még sok izgalmas program vár.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kecskeméti Vadaskert területileg az ország legkisebb állatkertje, melyet szép természeti környezet vesz körül. Célja elsősorban hazai vadak és őshonos magyar háziállatok bemutatása volt, de mára már a bővítéseknek köszönhetően a Föld összes kontinense képviselteti magát. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A RepTár, Szolnok város repülőmúzeuma, egyedülálló repül-éstörténeti kiállítóhely Kelet-Európában. A múzeum több mint 4 500 m2 fedett kiállítóterével, és mintegy 60 000 m2 alapterületével már mérete okán is figyelemre tarthat számot. A RepTár nem csak kiállítóhely, de élményeket és szórakozást kínáló tematikus park is, amely a repülés szerelmesei mellett remek kikapcsolódást kínál családoknak, baráti társaságoknak.A kiállított repülő szerkezeteken túl – melyek közül többnek a botkormánya mögé is beülhetünk – megannyi érdekesség várja a látogatót: hajtóművek, légvédelmi eszközök, különböző relikviák segítenek megismerni a magyar repülés történetét. 

 

 

 

 

 

A Sörárium egy különleges gasztrokultúrális tér, sörkedvelők, baráti társaságok és kikapcsolódást kereső családok számára. Nem csupán egy egyedi hangulatú és kínálatú söröző, hanem teljes értékű kiállítás a sör felfedezéséről, fejlődéséről, a sör kultúrtörténeti hatásairól. A kiállításon túl számos interaktív eszköz, gyerekfoglalkoztató, látványfőzde és söröző is várja a látogatókat, steampunk környezetben

 

  

 

 

A kis mackócsapat ízelítőt ad abból a hatalmas magángyűjteményből, amelyet a rákóczifalvai születésű Balázs Antal és családja néhány évvel ezelőtt alapozott meg.

A macik száma mára már elérte az 1700 darabot, számuk évről-évre gyarapodik.

A legidősebb, régi farostos macik kora 111 év.

 

 

 

 

 

 

 

 50 fajta tollas különlegességgel ismerkedhetnek meg azok akik ellátogatnak a rákóczifalvi Éden madárparkba. Több mint 20 fajta ázsiai díszfácán Tajvanból, Mianmarból, Kínából, Tibetből.

Különleges foglyok és fürjek, egzotikus gerlék, azoknak akik egy különleges élményben szeretnének.

Facebook Elhelyezkedes Galeria Youtube VirtualTour