életmentő pont, félautomata defibrillátor

Gyengénlátó verzió

Aktuális programjaink

Értékeljen bennünket

 

Kérjük segítse munkánkat azzal, hogy kitölti értékelőlapunkat. Válaszaival hozzájárul, hogy fürdőnk szolgáltatásait még jobban az Ön igényeihez igazíthassuk.

Életmentő Pont lett Tiszakécskén a Barack Hotelben

2015 júliusától a Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdő, valamint a területén található Barack Thermal Hotel & Spa **** is rendelkezik a könnyen és biztonsággal használható félautomata AED – Automata Életmentő Defibrillátor készülékkel.
Jelenleg hazánkban kevés szálloda és fürdő mondhatja el magáról, hogy életmentő defibrillátorral rendelkezik, pedig a 21. században ez elengedhetetlen a biztonságos, emberközpontú szolgáltatóknál.
A Barack Thermal Hotel & Spa **** vezetősége nagy hangsúlyt fektet az életmentésre, ezért önerőből vásárolta megy az egyik legmodernebb újraélesztés esélyeinek javítására szolgáló készüléket.  Minden érintett dolgozója Újraélesztés Tanfolyam vett részt, ahol a  korszerű gyakorlati kivitelezést, ideértve a keringésmegállás felismerését, a segélyhívást, a mellkaskompresszió, légútbiztosítás, lélegeztetés gyakorlatát és a külső automata defibrillátor (AED) kezelését sajátította el.

 

Facebook Elhelyezkedes Galeria Youtube VirtualTour