Wellness részleg

Wellness részleg, frissítő masszázs, sportmasszázs, kezelések

Gyengénlátó verzió

Aktuális programjaink

Február - Szaunaprogramok

Február 23. - Éjszakai fürdőzés

Március - Szaunaprogramok


Március 14-17. - Animációs programok


Március 29. - Szauna Est


Értékeljen bennünket

 

Kérjük segítse munkánkat azzal, hogy kitölti értékelőlapunkat. Válaszaival hozzájárul, hogy fürdőnk szolgáltatásait még jobban az Ön igényeihez igazíthassuk.

Wellness részleg

Wellness a szauna világban

A wellness sokak számára egy kellemes környezetben eltöltött, pihentető hétvégét

jelent, pedig ez a fogalom sokkal tágabb ennél. A wellness kifejezés egészségtudatos életmódot, életszemléletet takar, mely segítségével megteremthetjük testi és lelki harmóniánkat.

Gyógyító termálvíz, friss levegő, egészséges konyha, könnyű sport, lazító és relaxációs testkezelések, forró szauna és családi élmények, nálunk mind megtalálja!

 

Masszázsok


Alpesi Kurland ® testkezelések natúr kozmetikumokkal

 

A mottó “Mit der Kraft der Natur”, azaz  “a természet erejével”. Jelmondatuk nem véletlen, hiszen organikus termékekkel természetes hatóanyagokkal, PEG-ektől, parabenektől, és allergén anyagoktól is mentesek.  A kezelések során különböző testradír és testpakolás közül választhat melyekhez masszázs is párosul.Frissítő masszázs

Svédmasszázs technikával végzett masszázs, mely során a masszőr a vendég egész testét vagy egyes testrészeit masszírozza. A masszázs lassú, simító mozdulatokból áll, mely által javul a vérkeringés, nő a szövetek oxigénellátása, fokozódik az anyagcsere. Lazító és egy úttal élénkítő hatással van a szövetekre és az izomzatra.

Relaxáló aromaterápiás masszázs

Lassú, finom mozdulatokkal végzett masszázs, mely során különféle illóolajakat használunk, tovább fokozva ezzel a masszázs nyugtató, izomlazító és relaxációs hatását.

Meleg lávaköves masszázs

Felmelegített lávakövek segítségével simító, lágy mozdulatokkal végzett masszázs. A kövek sokáig megtartják a meleget, így az előtte felvitt illóolajak könnyebben jutnak be a bőrbe. Ajánljuk hátfájásra, stresszoldásra.

Fogyasztó, anticellulit kezelések


Köpölyös vákuumkezelés

Intenzív fizikai kezelés vákuumos műanyag köpölyözővel, aminek helyi keringést növelő hatása anyagcsere fokozó hatású, így segíti a zsírsejtek lebontását. Kúraszerű igénybevétel esetén tartós hatást is elérhetünk.

Egyéb wellness kezelések


Caracalla masszázs kádfürdő

Automatikus masszázskád fényterápiával.  Anticellulit, relaxáló, aktivizáló és 9 további masszázsmód egyéni beállításokkal. Termálvizes kádfürdőben eltöltött idő a gyógyvíz hatására még intenzívebben fejti ki lazító és relaxációs hatását.

 

További információ / Bejelentkezés: 06 76 441 363 (fürdő wellness részleg recepció)

Facebook Elhelyezkedes Galeria Youtube VirtualTour