Vendégkönyv

Vendégkönyv, Vendég vélemény

Aktuális programjaink

Értékeljen bennünket

 

Kérjük segítse munkánkat azzal, hogy kitölti értékelőlapunkat. Válaszaival hozzájárul, hogy fürdőnk szolgáltatásait még jobban az Ön igényeihez igazíthassuk.

Vendégkönyv

Összesen: 56
Találat / 1 - 10
< Első    |    1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6    |    Következő > Találat/Oldal
RÉKA
2017-12-05 09:36:52
NAGYON SZÉP OLDAL!RÉKA
Sávoli Levente
2017-10-11 20:35:48
Tisztelt Fürdő! Régóta járok Önökhöz többed magammal, főleg az apartman házakat vesszük, vettük igénybe. Törzsvendégként most szeptemberben kipróbáltuk az újonnan átadott bungalók egyikét is. Ehhez lenne egy-két észrevételem. Az első a fürdő megközelítésével kapcsolatos. Jó lenne, ha a bejáratot nyitnának (kártyás beléptető kapuval, mint a bungalókhoz) a fürdő bungalókhoz legközelebbi sarkánál, így nem kellene mindig körbe menni a bejutáshoz. Fürdőruhában, fürdőköpenyben ez kissé most nehézkes, ezért mi mindig autóval jártunk, ami szerintem nem túl kényelmes. Főleg, ha nem egyszerre akarunk a fürdőbe menni, illetve onnan jönni. A másik dolog ami az apartmanoknál adott, a bungalóknál nem a TV vételi lehetőség. Az aparmanok műholdas tv-vel vannak ellátva, a bungalók "csak" mindig tv alapcsomag vételével. Ha nem sikerült műholdas vétellel ellátni, legalább ne az alapcsomagot lássuk, hanem valami fentebbi kategóriát is. Sajnos a ház körüli fú még nem nőtt ki, ezért több vendég közvetlenül mellé parkol, ezt valahogy ki kellene védeni, mert akkor fú sohasem lesz. A függönyök, illetve sötétítők nem megfelelőek. Ha világosat akarunk a nappaliban, akkor az egész udvar látja mit csinálunk. Ez nem jó megoldás. A különágyas szobában az éjjeli lámpát nem lehet az ágy mellé tenni, mert akadályozza a fűtőtest. A konyhai pult felett hiányzik az apartmanban jól megszokott neon világítás, de gondolom ezt pótolni fogják, mert a szekrényben az áram kiállás már megvan. Ezek az észrevételek. A többi dolog, mint eddig mindig nagyon megfelelő, kényelmesek az ágyak, tisztaság van, tisztálkodó szerek, törölköző, tisztító szerek, WC papír meg általában minden más rendben van. Az említett "kifogások" miatt a következő Önöknél eltölteni szándékozó napjainkat ezen túl is a kicsit régebbi, de (számunkra) kényelmesebb apartmanokban kívánjuk eltölteni. Remélem hozzászólásom építő jellegét nem kukacoskodásnak fogják fel!
RÉKA
2017-10-05 12:16:51
Jó az oldal!RÉKA
Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdő
2017-08-16 15:55:35
Tisztelt Kovács Éva! Köszönjük a kedves szavakat és az észrevételt is. A karbantartó kollégák a hét elején az alkatrészek beszerzését elkezdték és a javítása folyamatban van. Remélhetőleg a hétvégéig a javítás be is fog fejeződni. Elnézését kérjük a kellemetlenségért és köszönjük a megértését! További szép napot!
Kovács Éva
2017-08-16 15:25:55
Tisztelt Fürdő Vezetőség! Régóta járok/járunk Önökhöz, még messzebbről is, mert idáig mindig meg voltunk elégedve mind a tisztasággal, mind a küllemmel, stb. Viszont a múlt héten, szombaton jeleztem az úszómesternek, hogy a "kör" alakú normálvizes medencénél a zuhanyzótelep, ill. annak gombja meghibásodott. Ő is szemrevételezte, kipróbálta, és megígérte, hogy intézkedni fog. E hét keddjén-ma szerda van-, is ott voltunk , és még mindig rossz volt a zuhany csaptelepe! Úgy gondolom, hogy ezt sürgősen orvosolni kellett volna, mert mondhatni "teltházzal" üzemelnek, sok a vendég, és mi hála égnek, sokan szeretnénk az elvárható fürdőkultúrát betartani! Üdvözlettel:Kovács Éva
Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdő
2017-08-07 15:51:48
Kedves S. Ibolya! Köszönjük az észrevételét, valóban megfontolandó. A vezetőséggel egyeztetni fogunk és amennyiben döntés születik, úgy a bungalós vendégeinket tájékoztatjuk az esetleges változásról. Örülünk, hogy bungalós vendégeink között üdvözölhettük, reméljük elégedett volt legújabb szálláshelyünkkel. További szép napot!
S. Ibolya
2017-08-07 14:27:56
Érdeklődni szeretnék, hogy esetleg megoldható -e lenne egy hátsó kijáratot nyitni az új bungalók irányába. Akár egy forgó kapu is megfelelne, csak ne kellene gyerekekkel, csomagokkal, "fáradtan" megkerülni a strandot azoknak, akiknek abban az irányban van a nyaralójuk. Tudom, hogy ez már régóta téma, de hátha most... a bungaló vendégekre tekintettel is...
Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdő
2017-08-07 12:48:46
Tisztelt Röszler Éva! Szeretnék pontosítani az Ön által szerzett információkon - a családi jegy-re jogosultak azok is, akik nem házasok (nem kell házassági levél) viszont van gyermekük. Pontosabban olvashat róla itt: http://www.tiszapartifurdo.hu/hu/arak_nyitva_tartas/jegyarak Idősebb vendégeink akkor tudnak kedvezményes nyugdíjas jegyet igénybe venni, ha betöltötték a 62. életévüket. Illetve további kedvezményt tudunk még nyújtani helyi lakosoknak, délutáni jeggyel (16:00tól), illetve 1+1 sporolj.eu kuponnal érkezőknek. Várjuk Önöket sok szeretettel fürdőnkbe, próbálják ki szolgáltatásainkat. Szálláshelyeink mindegyike magába foglalja a fürdőbelépőt. További szép napot!
Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdő
2017-08-07 12:33:40
Tisztelt Kersztes István! Örülünk, hogy fürdőnkben üdvözölhettük Önöket és nagyon sajnáljuk, hogy azért mert nem találtak napágyat azonnal el is hagyták a fürdőt. A fürdő egész területén megközelítőleg 300 napágy áll a vendégek rendelkezésére INGYENESEN, (ami a fürdők többségénél 300Ft-700Ft/db/nap díjon lehet bérelni). Illetve hozzá tenném, hogy fürdőnknél a parkolás is ingyenes! A napágyakat valóban érkezési sorrendben lehet elfoglalni. Az pedig, hogy a vendégeink akár szálló- akár fürdő vendég ne foglalhassa le, semmi sem tiltja. Minden évben pótoljuk (összetört, tönkrement) illetve bővítjük a napágyaink számát. Ezt az idei évben is megtettük és jövőre is folytatjuk. A pénztárnál kollégáink minden kérdésükre készségesen válaszolnak, amennyiben kérdezik őket. A vendéglátó egységeink és a személyzet a hétvégén is (ha hatalmas forróságban is) folyamatosan kiszolgálta a vendégeket a megszokott kiváló minőségű ételekkel. Reméljük a jövőben újra vendégeink között üdvözölhetjük Önöket és kipróbálják szolgáltatásainkat! További szép napot!
Németh Olga
2017-08-06 14:15:14
Tisztelt Tisza-parti Gyógy-és Élményfürdő! Évek óta vissza járó vendégük vagyunk családommal. Ezen a forró nyáron is már több hétvégét töltöttünk Önöknél. Eddig nem írtam még a vendégkönyvbe, de most szeretném megköszönni a sok-sok élményt amit nyújtanak nekünk a változatos programjaikkal. Tegnap is ott voltunk és nagyon jól szórakoztunk. Pápai Joci fellépése fergetegesre sikerült. Igaz, hogy nagyon sokan voltak ebben a hőségben, de a szokásos jó színvonalat kaptuk. Nagyon tiszták voltak a medencék (ami sajnos nem minden strandról mondható el). Az Önöknél kapható sült hekknek és sajtos-tejfölös lángosnak nincs párja. Szeretünk Tiszakécskére menni, mert sok medence van és nagyon jók a programok, ezek mellett az árak is megfizethetőek. Üdvözlettel: Németh Olga
Összesen: 56
Találat / 1 - 10
< Első    |    1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6    |    Következő > Találat/Oldal
Facebook Elhelyezkedes Galeria Youtube VirtualTour