Vendégkönyv

Vendégkönyv, Vendég vélemény

Gyengénlátó verzió

Aktuális programjaink

Februári Aquafitness
Februári Szauna Programok

Február 23. Trópusi Szauna Est
Február 28. Szökjön ki egy fürdőbe 
Március 10. Tavaszi éjszakai fürdőzés

Március 16. Tavaszi Szauna est

Értékeljen bennünket

 

Kérjük segítse munkánkat azzal, hogy kitölti értékelőlapunkat. Válaszaival hozzájárul, hogy fürdőnk szolgáltatásait még jobban az Ön igényeihez igazíthassuk.

Vendégkönyv

Összesen: 64
Találat / 1 - 10
< Első    |    1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7    |    Következő > Találat/Oldal
Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdő
2018-02-07 11:55:17
Tisztelt Kövér Márta! A gyógyvizes medencék nincsenek hideg vízzel keverve! 100%-ban gyógyvizet tartalmaz a két termálvizes medencénk, melyek a gravitáció által hűlnek vissza 52C-ról. Úszómestereink óránként mérik a medencék hőfokát, melyet dokumentálnak is. Visszakerestük a 01.31-i értékeket és az egyik medence 38.1-38.3C-ig terjedt, míg a másik 36.4-36.8C-ig. Ezek a hőfokok az előírtnak és a valóságnak teljesen megfelelnek. Sajnáljuk amennyiben valóban úgy tapasztalták, hogy hűltebbek voltak a vizek. De a hőfokok alapján megfelelőek voltak. Hasonló tapasztalat esetén nyugodtan forduljanak úszómester kollégánkhoz, akik akár még egyszer ellenőrizhetik az adatokat és ha valóban azt tapasztalnánk, hogy nem megfelelő a vizek hőmérséklete, azonnal elhárítjuk az esetleges hibát. Köszönjük megértését! Reméljük a jövőben is a vendégeink között üdvözölhetjük.
Marta Kover
2018-01-31 19:51:51
Ma január 31.-én a kinti medencék langyosak voltak. Szabályosan fáztunk! Miért hígítják fel annyira a meleg vizet? Így semmi gyógyhatása nincsen, plusz csak megfázni lehet!
Haller-Viski Anita
2018-01-27 20:14:41
Tisztelt Vezetőség! Rendszeresen járunk Önökhöz, minden alkalommal meg vagyunk elégedve a szolgáltatásokkal és a tisztasággal is. Viszont lenne egy észrevételem. A szaunavilágot nagyon sok ember úgy használja,hogy az ágyak egész nap le vannak foglalva táskákkal. A szaunavilág nem erre szolgál,mert kint elég sok hely van,hogy le lehessen pakolni a táskákat. A mai napon is ott voltunk és egyik szaunázás után sem tudtunk egy ágyra sem lepihenni még a pihenőben sem. Ott is több ágy volt lefoglalva személyes dolgokkal,de senki nem pihent. Ha ezt lehetne valahogy orvosolni az nagyon jó lenne,mert az a szaunavilág igazi kis ékszerdoboza az egész fürdőnek. Köszönöm.
Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdő
2018-01-26 12:21:25
Tisztelt Sós Gábor! Köszönjük pozitív értékelését! Teljes mértékben egyet értünk a meglátásával és IGEN, tervben van fedett termál park kialakítása a fürdő területén. A tervezések folyamatban, a megvalósítás időpontja még képlékeny, de amint biztosat tud a vezetőség mondani, arról tájékoztatjuk kedves vendégeinket! További szép napot!
Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdő
2018-01-26 12:16:43
Tisztelt Takács Emese! Utána jártunk az esetnek és Ön valóban jelezte a pénztáros hölgynek, hogy eltűnt a kamerájuk, melyet a folyosón a törölköző akasztóra helyeztek el. Ekkor kolléganőnk jelezte az úszómestereknek is, hogy amennyiben látnák a kamerát azonnal jelezzék. Ezt kollégáink Önöknek is jelezték. Nagyon sajnáljuk az esetet, de pont az ilyenekből kifolyólag helyeztünk ki a fürdőben már 3 értékmegőrzőt, melyekben az említett napon még volt hely, a kamera részére is. További intézkedést létesítményünk ebben az ügyben sajnos nem tehet, csak az erre felhatalmazott hivatalos szervek. Kérjük a jövőben nagyobb értékű dolgokat ne hagyjanak "szem előtt" (nem csak a mi komplexumunkban) és amennyiben van lehetőség azt elzárni, akkor azzal éljenek! Szíves megértésüket köszönjük!
Takács Emese
2018-01-21 18:28:41
Éjszakai fürdözés (jan.13) közben ellopták a sportkameránkat jeleztük de semmi nem történt a sajnálkozáson kívűl....döbbenet és csalódottság :(
Eszter
2018-01-15 22:26:02
Tisztelt Vezetőség! Ezúton szeretnèm megköszönni, hogy lètre hoztàk ès fejlesztèssel vezetik ezt a komplekszumot( mindig van egy DE) , de amit mi èszre vettűnk, hogy a szaunaszeànszok a kollèganőknek köszönhetően kinőttèk magukat. Mi sok helyre jàrunk wellneselni (DE) , de ilyen fantasztikus szauna mesterekkel még nem talàlkoztunk! Nagyszerű dolog lenne, ha több szeànsz lenne és a mesteknek csak a szaunàzàssal kellene foglalkozniuk igy még ennèl is jobban èlvezhetnènk! Mi gyerekekkel jàrunk, minden feltètel megfelel csalàdosoknak ès pàroknak is egyarànt. Az egész fürdő területe tiszta ès rendezett. A "büfében" kulinàris èlmènyek vàrnak minden alkalommal. Imàdjuk a programokat és minden ujdonsàgot amivel feldobjàk a pihèsünket. Ezúton köszönjük Zsuzsinak, hogy mosolyàval ès kedvessègèvel minden alkalommal fokozza a jó kedvünket, szakèrtelme nèlkül nem èlveznènk ennyire a szaunavilàgot! Ès ha màr köszönet! A ruhatàros hölgynek is jàr , aki a legnagyobb tömegben is rendszeresen nyugodt ès àtlàtja a kàoszt, köszönet nekik is, hogy mindig azt kapjuk vissza amit oda adunk! Tovàbbi sikeres munkàt ! Köszönettel Eszter
Sós Gábor
2018-01-02 15:51:12
Tisztelt Fürdő Vezetőség! A fürdő létesítmény szolgáltatásaival elégedett vagyok, tiszta rendezett. A további fejlesztésekkel kapcsolatban van kérdésem: Télen 2 db kinti termál gyógymedence üzemel. Kilátásban van- e egy fedett ( beltéri) vagy félig fedett gyógymedence kialakítása? Véleményem szerint ez tovább növelné a hely színvonalát. Előre köszönöm Üdvözlettel Sós Gábor
RÉKA
2017-12-05 09:36:52
NAGYON SZÉP OLDAL!RÉKA
Sávoli Levente
2017-10-11 20:35:48
Tisztelt Fürdő! Régóta járok Önökhöz többed magammal, főleg az apartman házakat vesszük, vettük igénybe. Törzsvendégként most szeptemberben kipróbáltuk az újonnan átadott bungalók egyikét is. Ehhez lenne egy-két észrevételem. Az első a fürdő megközelítésével kapcsolatos. Jó lenne, ha a bejáratot nyitnának (kártyás beléptető kapuval, mint a bungalókhoz) a fürdő bungalókhoz legközelebbi sarkánál, így nem kellene mindig körbe menni a bejutáshoz. Fürdőruhában, fürdőköpenyben ez kissé most nehézkes, ezért mi mindig autóval jártunk, ami szerintem nem túl kényelmes. Főleg, ha nem egyszerre akarunk a fürdőbe menni, illetve onnan jönni. A másik dolog ami az apartmanoknál adott, a bungalóknál nem a TV vételi lehetőség. Az aparmanok műholdas tv-vel vannak ellátva, a bungalók "csak" mindig tv alapcsomag vételével. Ha nem sikerült műholdas vétellel ellátni, legalább ne az alapcsomagot lássuk, hanem valami fentebbi kategóriát is. Sajnos a ház körüli fú még nem nőtt ki, ezért több vendég közvetlenül mellé parkol, ezt valahogy ki kellene védeni, mert akkor fú sohasem lesz. A függönyök, illetve sötétítők nem megfelelőek. Ha világosat akarunk a nappaliban, akkor az egész udvar látja mit csinálunk. Ez nem jó megoldás. A különágyas szobában az éjjeli lámpát nem lehet az ágy mellé tenni, mert akadályozza a fűtőtest. A konyhai pult felett hiányzik az apartmanban jól megszokott neon világítás, de gondolom ezt pótolni fogják, mert a szekrényben az áram kiállás már megvan. Ezek az észrevételek. A többi dolog, mint eddig mindig nagyon megfelelő, kényelmesek az ágyak, tisztaság van, tisztálkodó szerek, törölköző, tisztító szerek, WC papír meg általában minden más rendben van. Az említett "kifogások" miatt a következő Önöknél eltölteni szándékozó napjainkat ezen túl is a kicsit régebbi, de (számunkra) kényelmesebb apartmanokban kívánjuk eltölteni. Remélem hozzászólásom építő jellegét nem kukacoskodásnak fogják fel!
Összesen: 64
Találat / 1 - 10
< Első    |    1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7    |    Következő > Találat/Oldal
Facebook Elhelyezkedes Galeria Youtube VirtualTour