Vendégkönyv

Vendégkönyv, Vendég vélemény

Aktuális programjaink

Július 01-02. Csöpi 1. születésnapja

Július 08.-09. Kölyök Fesztivál


Július 15.-16. Sör-fürdő fesztivál

Július 22.-23. Crazy Weekend

Július 28. Strandok Éjszakája

Értékeljen bennünket

 

Kérjük segítse munkánkat azzal, hogy kitölti értékelőlapunkat. Válaszaival hozzájárul, hogy fürdőnk szolgáltatásait még jobban az Ön igényeihez igazíthassuk.

Vendégkönyv

Összesen: 37
Találat / 1 - 10
< Első    |    1 - 2 - 3 - 4    |    Következő > Találat/Oldal
Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdő 2017-06-27 13:21:41
Tisztelt Vég Levente! Köszönjük visszajelzését szezonnyitó programunkkal kapcsolatban! A 06.24 meghirdetett fellépő volt a Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdő színpadán (mely színpad már minimum 10 éve a vendéglátó egységek előtt helyezkedik el). Programok összeállításánál nagy figyelmet fordítunk a vendégek összetételére és igényeire, azonban sajnos nem tudunk mindenkinek megfelelni. A zenekar melyet, hallottak 7 éve visszajáró zenekar fürdőnkbe. 12:00-14:00 között semmilyen féle programot nem tartunk a fürdő területén, hogy vendégeink nyugalmát ebéd és a szieszta időben ne zavarjuk. A zene délelőtt és délután szólt valóban 30 perces blokkokban. A hangerőn azért nem változtattunk mert nem jött a vezetőséghez olyan féle megkeresés, hogy bárkit zavart volna. Amennyiben ezt jelezték volna, biztosan továbbítjuk azt a zenekar felé és halkítanak a hangerőn. Sajnáljuk, hogy kellemetlenséget okoztunk. Programjainkról weboldalunkon a programajánló menüpontban olvashatnak. Reméljük hamarosan újra vendégeink között üdvözölhetjük Önt és családját és pozitív véleménnyel távozik tőlünk! Még egyszer köszönjük észrevételét. Üdvözlettel: Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdő csapata
Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdő 2017-06-27 13:09:06
Tisztelt Szabó Sándor! Köszönjük észrevételét és utána is jártunk az ügynek. A fürdő üzemeltetése és házirendje sem engedi a vízben tartózkodás ideje alatt az étkezést és ital fogyasztást (legyen az sör, bor, koktél vagy víz), főleg nem üveg pohárból, mivel az balesetveszélyes. Ebben az esetben a vendégek műanyag pohárból ittak és a medence szélén, azonban a kollégák is jelezték, hogy két illető a medencében ivott. Úszómesterünk figyelmeztette is őket. Ezúton is elnézést kérünk a kellemetlenségért, igyekszünk betartatni a házirendet a jövőben is! Üdvözlettel: Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdő csapata
Vég Levente 2017-06-25 19:38:04
Tisztelt Tiszakécskei Élményfürdő! 2017.06.24-én szombati napon családommal meglátogattam az Önök fürdőjét. A sok pozitívum mellett viszont szembesülnöm kellett egy számomra teljesen érthetetlen dologgal. Az étkező egységek elé kihelyezett színpadról hatalmas hangerővel koncerteztek fél órás időközökkel. Sajnos pont akkor kezdtek hozzá amikor a villát a számhoz emeltem (majd kiesett a kezemből). Én nem tanácsot vagy ötleteket akarok adni Önöknek csupán a véleményem szeretném leírni. Szerintem az a hangzavar nem oda való. Sok idős, nyugdíjas ember, sok kisgyerekes család ült körülöttünk. Senkinek nem láttam az örömkönnyeket a szemében mikor a zenekar rázendített. Határozottan zavaró és idegesítő volt a fülsértő hangerő. Nem csak egymással nem tudtak beszélgetni az ebédjüket fogyasztó emberek, de a kiszolgálóknak is kézzel lábbal kellett magyarázni a rendelést. Számos más hasonló fürdőben is megfordulok feleségemmel és két és féléves fiammal, ilyet még szerencsére sehol nem tapasztaltam. Arra az elhatározásra jutottunk, hogy Önökhöz addig biztosan nem megyünk amíg nagy hangerejű élő koncerttel zavarják a pihenésünk. Volt azért ott 4-5 (nem több) fiatal akinek az át sörözött nap után tetszett ez a produkció, szerintem a nagy többséget ez inkább zavarta. Egy közvélemény kutatás biztosan segítené az Önök döntését is nekem elég volt látni a megdöbbent arcokat. Tisztelettel: Vég Levente
Szabó Sándor 2017-06-25 09:37:42
Tisztelt vezetőség!!Évtizedek óta visszajáró kedvelői vagyunk a fürdőnek!A tegnapi napot is a fürdőben töltöttük.Egy jó napnak indultuk neki,de sajnos keserű szájízzel zárult.Kis gyermekes szülőként az időnk nagy részét a hátsó kör medencében töltöttük.Több szülőt is felháborodással érintett az,hogy az önök engedélyével a medencében söröztek!Lehet,hogy önök a partot gondolták,de sajnos ezt mindenki másképpen értelmezi!!!Túlnyomóan gyerekek használta medencében ezt meg engedhetetlennek tartottuk!!!Mi a büfét használjuk évtizedek óta,ezen mi nem is tervezünk változtatni!!!De ha önök ezt úgy gondolják,hogy új vendéget így szeretnének csalogatni,kérem gondoljanak a régiekre is!!!!
Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdő 2017-05-25 10:20:59
Tisztelt Mészárosné! Nagyon köszönjük a bizalmukat és az elismerő szavakat. A tavalyi év decemberében 3 db automata napvitorlát telepítettünk fürdőnkbe, ebből 2 db a gyógyvizes medencék fölé és 1 db a kültéri bébi pancsoló fölé lett kihelyezve. Illetve minden évben több facsemetét is ültetünk, mely hamarosan kiváló árnyékolóként óvja majd vendégeinket a nap káros sugarai ellen! További szép napot és még egyszer köszönjük a kedves szavakat!
Fekete Levente 2017-05-24 13:01:49
Tisztellt camping Több éven keresztül nyaraltam a családomma az 1 apartman házba és nagyon jól éreztük magunkat a terület nagyon szép a kiszolgálás csodás volt a fürdö csodás volt a medencébe tanultak meg a gyerekek uszni. Nagyon tetszett a szinpadon a cantri bemutatojuk. nemsokára lakokocsival szeretném meglátogatni a campiget és uj élményeket szerezni. javasolni fogom az ismeröseimnek a csodálatos cempingjüket üdv egy törzsvendégjük. Fekete Levente.
Mészárosné 2017-05-18 09:17:04
Tisztelt Tulajdonosok!Nagyon régóta járunk az Önök fürdőjébe (csak ide járunk).A tisztaság,kiszolgálás szuper. Büfé,konyha kiváló.Örömmel tapasztaltuk,hogy a gyógyvizes medencék fölé új árnyékolók kerültek ami nagyon jó.Szeretném megkérdezni,hogy a babamedencéhez nem terveznek napernyőt kihelyezni,hogy a csöppségek ne a tűzőnapon legyenek? További sok sikert kívánunk!
Révész György 2017-04-20 11:51:09
Tisztelt Kemping Üzemeltető/Tulajdonos/ Recepció! A 2017 es húsvéti napokat Önöknél töltöttük és noha több éve egyszer látogatóban már jártunk ott, és akkor is tetszett a kemping, de nem gondoltuk volna, hogy ilyen mérhetetlen pozitív változás is történhet hazánkban. Nem túlzok, ha azt írom, hogy a színvonal amit tapasztaltunk, vendég kezelés, tisztaság és bármilyen vonalon, az követésre méltó minden fürdőt üzemeltető részére. 20 éve kempingezünk, vagy több is, de ez az kemping a legmagasabb csillaggal ellátott Horváth Országi kempingeket is felülmúlja. Nagyon jól éreztük magunkat és biztos hogy visszatérő vendégekké válunk, mindaddig amíg törzsvendéggé nem léphetünk elő. Gratulálunk Szabóéknak és mindenkinek aki tevőlegesen is részt vesz ebben a „szolgálatban”. köszönettel, üdvözlettel:RGy
Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdő 2017-03-30 13:31:22
Kedves S. Vágó Eta! A Termál Szerda elnevezésű akciónk, mely szerint szerdánként a fürdőbelépő egységesen 1.000Ft és a fürdőbelépő megvásárlását követően a fürdő pizzériájában az étlapon szereplő étel árából 50% kedvezményt biztosítunk, 2017. május 31-ig tart.
S. Vágó Eta 2017-03-30 10:34:01
Kérem szíveskedjenek tájékoztatni, hogy a szerdai kedvezmény meddig tart naptár szerint! Köszönöm.
Összesen: 37
Találat / 1 - 10
< Első    |    1 - 2 - 3 - 4    |    Következő > Találat/Oldal
Facebook Elhelyezkedes Galeria Youtube VirtualTour