Tiszakécske

Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdő

Aktuális programjaink


Februári Szauna programok


Keddenként  Babaúszás


Február 24. Retro Szauna Est


Február 28. Szökjön ki egy fürdőbe


Márciusi 17. Tavaszköszöntő Szauna Est


Értékeljen bennünket

 

Kérjük segítse munkánkat azzal, hogy kitölti értékelőlapunkat. Válaszaival hozzájárul, hogy fürdőnk szolgáltatásait még jobban az Ön igényeihez igazíthassuk.

Tiszakécske

A dél-alföldi, nyugodt Tisza-parti kisváros Bács-Kiskun megye csücskében, Kecskemét és Szolnok tőszomszédságában található.

A város legfőbb természeti vonzerejét a települést 22,5 kilométer hosszan körülölelő Tisza adja, melynek ezen szakasza fürdőzésre, hajókázásra és horgászásra is kiválóan alkalmas. A folyópart mellett 300 méteres homokfövenyen kialakított szabadstrand vendéglátó egységeivel, vízi sportolási lehetőségekkel június elejétől várja az élővíz és a napozás szerelmeseit.

 

 


Azonban a szabadstrand nem csak a nyári időszakban, de télen is csodálatos látványt nyújt a természet kedvelőinek. Friss levegő, nyugodt környezet, szívet melengető táj öleli körül a város nagy zajától Tiszakécskére látogató túristát.

 

A természetimádóknak különleges élményt kínál a  minden év június-júliusában lezajló Tisza-virágzás!

 

 

 

 

 

 

A természetes lefűződéssel keletkezett Holt-Tisza gazdag növény-és állatvilága mellett a horgászok paradicsoma. Jellemző halfajok: ponty, harcsa, süllő, amúr, csuka, balin, dévérkeszeg, kárász.

A városnéző kisvonattal, mely a szállodától 100 méterre lévő megállóból indul, a város további látnivalói is megtekinthetők: a neogót Református Templom, a városközponti késő barokk Római Katolikus Templom, a kedves városközpont.

A városban és környékén 15 km kiépített kerékpárút várja a bringásokat (a szállodában bicikli bérelhető), a tiszai gáton pedig a gyönyörű erdők mellett egészen Tiszaugig el lehet kerékpározni. A kerékpározók mellett pedig a nagy séták kedvelői is garantáltan le lesznek nyűgözve a Tisza-Kanyar látványától a nyári naplementében.

Kécskei népművészek


Tartalmas szórakozást ígér a város híres kékfestőjének Kovács Miklós műhelyének valamint  Böröczki Edit fazekasműhelyének meglátogatása.

 

Ha még többet szeretne megtudni városunkró, Tiszakécske város hivatalos honlapja: www.tiszakecske.hu

Facebook Elhelyezkedes Galeria Youtube VirtualTour