Programajánló

Programajánló, Szakképzett animátorok, Változatos programok

Gyengénlátó verzió

Aktuális programjaink

Értékeljen bennünket

 

Kérjük segítse munkánkat azzal, hogy kitölti értékelőlapunkat. Válaszaival hozzájárul, hogy fürdőnk szolgáltatásait még jobban az Ön igényeihez igazíthassuk.

Programajánló

A Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdő nagy hangsúlyt fektet arra, hogy minden évben színes, vidám és minden korosztályt kielégítő programokkal szórakoztassa a fürdőbe látogató vendégeket. A nyári időszakban és ünnepnapokon szakképzett animátorok 


 

2018. márciusMÁRCIUSI SZAUNA PROGRAMOK

Márciusi Szauna programok TiszakécskeMárciusban, minden csütörtökön, szombaton és vasárnap szauna programokon vehetnek részt a forróság szerelmesei. A programokon 100%-ban természetes alapanyagokat használnak szaunamesterink. A részvétel minden esetben regisztrációhoz kötött. 

TOVÁBBI RÉSZLETEK...

 

 

 

 


2018. március 22. VÍZ VILÁGNAPJA PÁLYÁZATOK
A víz világnapja 2018 Tiszakécske

Ünnepeljük együtt az éltető vizet, fedezzük fel együtt a víz sokszínűségét!

Rajz-, és fotópályázat a víz világnapja alkalmából! 

TOVÁBBI RÉSZLETEK...

 

 

 

 

 

 

 

2018. március 30. - 04.02. HÚSVÉTI RAMAZURI
Húsvét Tiszakécskén 2018

Ha Húsvét, akkor tappancsok és óriás fülek! Érkezik a nyuszisimogató, a kalandos, vicces, szórakoztató családi animációs programok! 

TOVÁBBI RÉSZLETEK...

 2018. április 12. - 19.SÜSÜ ÉS BARÁTAI-ÉLETRE KELT MESEHŐSÖK
Mesekiállítás Tiszakécske

Életre kelt mesevilág a fürdő területén! Jöjjön és elevenítse fel gyermekkorunk kedvenc meséit, most óriási, élethű figurákkal! Süsü, Mirr-murr, a Nagy Hohoho Horgász és még sokan mások! Kiállítás és játékok! 

TOVÁBBI RÉSZLETEK...


2018. április 21.ÉJSZAKAI FÜRDŐZÉS
Éjszakai fürdőzés Tiszakécske

Zenés fürdőzés, szaunaprogramok, filmvetítés, pizza é koktél akció! Mint minden hónapban, áprilisban is egy éjszaka  a fergeteges buliról és hangulatról szól a fürdőben!

TOVÁBBI RÉSZLETEK HAMAROSAN


 

2018. április 21.SZEZONZÁRÓ SZAUNA MARATON
Szauna maraton TiszakécskeBúcsúztassuk együtt a telet fergeteges szauna szeánsszal! Izgalmas témák, illatok, Zsuzsi és Dóri mellé vendég mester érkezik! Siessen, gyorsan fogynak a helyek!

TOVÁBBI RÉSZLETEK...

 

 

 

 

 

 

2018. április 28. - május 1.HA MÁJUS, AKKOR MAJÁLIS

Majális Tiszakécske 2018Jöjjön és ünnepeljen velünk! Szórakoztató programokkal várjuk a kicsiket és nagyokat egyaránt április utolsó hétvégéjén! A részletekre hamarosan fény derül!

TOVÁBBI RÉSZLETEK HAMAROSAN

 

 

 

 

 

 


2018. május 19.TISZA-PARTI GYÓGY-ÉS ÉLMÉNYFÜRDŐ FÉLMARATON
Tiszakécske Félmaraton

Idén már negyedik alkalommal kerül megrendezésre a félmaraton! Évre évre sikeresebb versenyünk miatt idén már csak korlátozott számú nevezést fogadunk el, de szeretettel várunk minden sport és futás irámt elkötelezett éredekődöt 12 éves kortól! Nevezés, információ, folyamatosan frissülő hírek weboldalunkon érhetőek el.

TOVÁBBI RÉSZLETEK...

 

Facebook Elhelyezkedes Galeria Youtube VirtualTour