Látnivalók a közelben

Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdő

Aktuális programjaink


Január - Szauna programok


KeddenkéntBabaúszás


Január 20. - Mesés szauna est


Február 14.  - Valentin NapÉrtékeljen bennünket

 

Kérjük segítse munkánkat azzal, hogy kitölti értékelőlapunkat. Válaszaival hozzájárul, hogy fürdőnk szolgáltatásait még jobban az Ön igényeihez igazíthassuk.

Látnivalók a közelben


Évszázados időutazás, nem csupán múzeum, hanem több annál. Életkép a jó száz évvel ezelőtti vidéki, kisvárosi Magyarországról. Egy kitalált, mégis valós település lenyomatának élményvilága, amely hihető is meg nem is. Egyfajta játék a lélekkel. sajátos kapcsolat a mai világ és a száz évvel ezelőtti világ között... Az utazás menetrend szerint szerdától vasárnapig 11:00 és 14:30-kor indul

Időutazás kicsiknek és nagyoknak tájházzal, hagyományőrző játszótérrel, állatsimogatóval 6000 négyzetméteren.

Sápadt arcú cowboyok, rézbőrű indiánok világa gyerekeknek, családosoknak Csongrád-Bokroson. Vidám western show, indián útvesztő, kézműves udvar, kisállat simogató, indián íjászat, aranymosás, mocsárjárás, kukorica labirintus mellett még sok izgalmas program vár.

Kecskeméti Vadaskert területileg az ország legkisebb állatkertje, melyet szép természeti környezet vesz körül. Célja elsősorban hazai vadak és őshonos magyar háziállatok bemutatása volt, de mára már a bővítéseknek köszönhetően a Föld összes kontinense képviselteti magát. 

Facebook Elhelyezkedes Galeria Youtube VirtualTour