Wellness részleg

Wellness részleg, frissítő masszázs, sportmasszázs, kezelések

Gyengénlátó verzió

Aktuális programjaink

Februári Aquafitness
Februári Szauna Programok

Február 23. Trópusi Szauna Est
Február 28. Szökjön ki egy fürdőbe 
Március 10. Tavaszi éjszakai fürdőzés

Március 16. Tavaszi Szauna est

Értékeljen bennünket

 

Kérjük segítse munkánkat azzal, hogy kitölti értékelőlapunkat. Válaszaival hozzájárul, hogy fürdőnk szolgáltatásait még jobban az Ön igényeihez igazíthassuk.

Wellness részleg

Wellness a szauna világban

A wellness sokak számára egy kellemes környezetben eltöltött, pihentető hétvégét

jelent, pedig ez a fogalom sokkal tágabb ennél. A wellness kifejezés egészségtudatos életmódot, életszemléletet takar, mely segítségével megteremthetjük testi és lelki harmóniánkat.

Gyógyító termálvíz, friss levegő, egészséges konyha, könnyű sport, lazító és relaxációs testkezelések, forró szauna és családi élmények, nálunk mind megtalálja!

 

Masszázsok

Frissítő masszázs

Svédmasszázs technikával végzett masszázs, mely során a masszőr a vendég egész testét vagy egyes testrészeit masszírozza. A masszázs lassú, simító mozdulatokból áll, mely által javul a vérkeringés, nő a szövetek oxigénellátása, fokozódik az anyagcsere. Lazító és egy úttal élénkítő hatással van a szövetekre és az izomzatra.

Sportmasszázs

A svédmasszázs egy erősebb változata, dörzsölő, gyúró, ütögető mozdulatokkal, minek hatására fokozódik az izmok vérellátása és anyagcseréje. Főként mozgásszegény életmódot folytatóknak ajánljuk a merev izmok felfrissítésére és ellazítására. A rendszeresen végzett sportmasszázs a fizikai kondíciót javítja és karbantartja az izmokat.

Relaxáló aromaterápiás masszázs

Lassú, finom mozdulatokkal végzett masszázs, mely során különféle illóolajakat használunk, tovább fokozva ezzel a masszázs nyugtató, izomlazító és relaxációs hatását.

Meleg lávaköves masszázs

Felmelegített lávakövek segítségével simító, lágy mozdulatokkal végzett masszázs. A kövek sokáig megtartják a meleget, így az előtte felvitt illóolajak könnyebben jutnak be a bőrbe. Ajánljuk hátfájásra, stresszoldásra.

Talpmasszázs

Kényeztetés a fáradt lábnak svédmasszázs technikával.

Fogyasztó, anticellulit kezelések


Köpölyös vákuumkezelés

Intenzív fizikai kezelés vákuumos műanyag köpölyözővel, aminek helyi keringést növelő hatása anyagcsere fokozó hatású, így segíti a zsírsejtek lebontását. Kúraszerű igénybevétel esetén tartós hatást is elérhetünk.

Egyéb wellness kezelések


Caracalla masszázs kádfürdő

Automatikus masszázskád fényterápiával.  Anticellulit, relaxáló, aktivizáló és 9 további masszázsmód egyéni beállításokkal. Termálvizes kádfürdőben eltöltött idő a gyógyvíz hatására még intenzívebben fejti ki lazító és relaxációs hatását.

Jouvence SPA ágy

A formatervezett, az ergonómia alapelveinek tökéletesen megfelelő vízágy semmihez nem hasonlítható kellemes, meleg, nyomásmentes lebegést biztosít.  Az ellazulást a hangulatos környezeten túl fényterápia, kecsketejes pakolás és egy rövid talpmasszázs is segíti.

 

További információ / Bejelentkezés: 06 76 441 363 (fürdő wellness részleg recepció)

Facebook Elhelyezkedes Galeria Youtube VirtualTour